Věnováno rozumu

Věnováno rozumu

Anotace: Rozum, můj vyvolený.

Ve dne i v noci,
chci s tebou sama být.
A těmi druhými
se nenechat napálit.

V každé volné vteřině,
vzývat tvoje jméno.
Však nemůžu to uspěchat,
lámat tě přes koleno.

Bez tebe to nezvládnu,
a nemohu to vzdát.
Ptám se pořád dokola,
zda si tě k sobě brát.

Však není volné chvíle,
kdy bych nepřestala snít.
Můj zdravý rozume!
Jen s tebou budu žít.
Autor adaj, 27.12.2014
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Život
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí