Více,méně.....více či méně?

Více,méně.....více či méně?

Anotace: ............

Více,méně...více či méně?

...miluješ,ač tvoje srdce pláče...
...bojíš se a ono zběsile skáče...

Více,méně...více či méně?

...smáčíš si tvář slanou vodou...
...není tu,kdo by plakal s Tebou...

Více,méně....více či méně?

...ztrácíš se v hlubině tmoucí...
...ta propast je velká,rvoucí...

Více,méně....více či méně?

...utéct chceš,běžet deštěm...
...ještě dále,ne jako teď jdem...

Více,méně....více či méně?

...mrazí a pálí Tě slunce letní...
...ty dvě hlavy sani již setni...

Více,méně....více či méně?

...srdce je samo,touží pohladit...
...strach a smutek konečně odradit...
Autor Haydée, 31.01.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš pěkně ;-)
Díky za návštěvu ;-)

07.02.2007 08:07:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí