Odpusť, prosím

Odpusť, prosím

Anotace: co bys na mě ještě mohla milovat?

opět stojím před zrcadlem
své vlastní neschopnosti

 

nevyřčená slova dusí

a přízrak bolesti tě svírá
 

srdce nebije
a dech neproudí

 

zklamal jsem tě zas
a vím, jak ti je 

když čekalas pochopení
a já ti neosušil slzy

teď neříkáš nic
a slzy netečou

ve sluchátku zazní
nech to být

 

tón nezní
jen hluché ticho mlčení


a já ztracen v dáli
padám do nicoty

protože když zde nejsi
život smysl nedává

Autor VIZ, 03.01.2015
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Pamína, jitka.svobodova, LadyElis, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí