Konec

Konec

Anotace: jak lze skončit s životem...

Zavřu oči, svět se chvěje,
slza stéká, kam jen spěje?
Divně pálí na mé tváři,
přináší mi s sebou stáří..

Proč jen pláču? Co mi chybí?
Chybí život co lásku slíbí,
co něžným slovem nepohrdne,
co skálu tvrdou šípem protne.

Však ten život co slíbí všechno
mi chybí..je už jen jedno
co v rukou zabloudilo mi...
Je to ostré..! Pomoc mami!!

Maminko má, proč jen mi nevěříš?
Za slzy mé dál nevidíš...
Chystá se tam čin, ošklivný a zlý,
už otvírá se dlaň a v ní? Předmět podlý.

Je lesklý a tak vábí,
k sobě volá mne,
čtyři hrany, jej hlas slabí,
ruku mou teď ovládne!

Ach bolí to, krev, jed do žil
bodá mne a neslábne...
Ta ostrá věc, ta služka bílá
svou právi si vždy zastane!

Ta děvka zběhlá co vraždí mne
je zlá, krutá a bez srdce.
Mé tělo teď už ochabne...
Omlouvám se, však - nevrátím se.
Autor Suzan, 31.01.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera...

31.01.2007 23:42:00 | Roxan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí