La dolce vita

La dolce vita

Anotace: ...

Sbírka: Après nous le déluge

Stýská se mi

Vánoční světélka životů,

Na stěnách tančí batikovaný svět ;

 

Srkám kaktusový čaj
Chutná jako ty
V plicích pachuť posledního polibku
Vina se mračí v borůvčí
Havran padá do žebroví klece
S horkým bodnutím vanilky.


Stýská se mi
Loužičky pastelových korálků
Svět je nádherný;
všechno je mrtvé. 
Říše křehkých věcí.

Po tanci s ďáblem
V roubíku Morfeově
Chce se mi křičet
Asi tvoje jméno
Nejsladší zapovězený jed.

 

Zachraňuju nás oba
Pamatuješ?

Autor Žárovka, 17.01.2015
Přečteno 474x
Tipy 16
Poslední tipující: Dávid, enigman, jitoush, zelená víla, básněnka, Frr, knihomolka, zamotán v nedospělosti, Luky-33, E., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

on asi ne...

19.01.2015 23:54:43 | enigman

jméno sjedem jedem
surfaři v ponožkách lásky...

17.01.2015 22:33:59 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí