utíkáš

utíkáš

Anotace: utíkáš

otvíráš svou duši novým snům

a vítáš otevřenou náruč její

hlavu svou omotanou kolem myšlenek

přeješ si navždy už zůstat a být

 

jen další zastávka na dlouhé cestě

na cestě někam a přitom nikam

na cestě k začátku a přitom na konec

zastávka bez jména bez nástupiště

 

jen slova v ozvěně zazní dvakrát

a Ty se ani nezastavíš, aby jsi je slyšela

nezůstaneš

vše půjde dál a Ty se nedozvíš, proč?

 

slova jsou ve větru zlomená na dobro

a kdo ví

třeba tak to mělo všechno být

a třeba si jen osud zahrál na Mozarta....

Autor jurij, 19.01.2015
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Manni3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí