Doznání

Doznání

Anotace: Moje doznání, co víc dodat...

Krásná rudá růže roste v cizí zahradě,
Krásná, tak čistá – nevinná,
Jediný letmý pohled na krásu její, bolí,
Rudá, zbarvená krví svých zrádců,
Zbarvená krví těch, jež zradila,
Růže, stvořená pro stříbrný svit měsíce.

Obdiv sklízí, všech lásku odmítá,
Palác přijímá, maličkostí nevšímá,
Taková je ona růže, takové jsou všechny
Milovat ji nemohu, nesnáším ji
Růže - všechny!
Autor Corp007, 01.02.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje básně ve mě vyvolávají zvláštní pocit........ale jsou pěkné

11.11.2009 12:22:00 | LuLuS

Tvuj styl psani je moc zajimavej. A proto se musim opakovat a napsat, ze se mi ta basen libi.

02.02.2007 22:34:00 | Baladona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí