Prázdno

Prázdno

Anotace: Mám v duši prázdno a přece příliš plno.

Jak popsat to co cítím
čím si teď procházím
cítím prázdno
a na zvony samoty vyzváním

Nic a vzduch
možná spíš kouř
kolem jenom hejno much
a zdechlá mrtvola v koutě

Však moment!
Ještě žije

V koutě duše
Smrtelná agonie
v přímém přenosu
umírá ona
na zlatém podnosu

Tak už zhebni mrcho
nikdo tě tu nechtěl
pojdi svině
ať pohřbím tě hluboko
táhni do všech pekel

Ty zkurvený cite
tak zhebni
ať nové může kvést
na tvém místě

Tak prázdno a zdechlina
to jsou ti dva
ty dva co teď cítím
ta druhá mrcha smrdí víc

Ani jeden mi není cizí
přeci jen však mrtvola
cítit je víc
a duše prázdnota
pomalu mizí
Autor Monsieur Arsen, 30.01.2015
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí