Narozeniny?

Narozeniny?

Anotace: Když vám všichni přejí vše nejlepší a vy si připadáte jako ve vlaku jedoucím špatným směrem.

Sfouknu svíčky a čekám.
V dálce slyším potlesk,
který ale nevnímám.

Měla bych si něco přát
Co když už nemám nic?
Jen nechutně dlouhý sloupec ztrát.

Přejí mi vše nejlepší,
jsou jako z jiného světa.
Tam u nich je asi život snazší.

Chtěla bych k nim utéct,
skrýt se tam.
Zvládla bych se tam dovléct?

U umělým úsměvem přání přijímám,
tvářím se šťastně.
Pak se ale ztratím a s černotou noci splývám.
Autor BarcaStefi, 02.02.2015
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí