Bratr navždy

Bratr navždy

Anotace: Když vidím jak tu u mě stojíš, díky svému osudu. Šťastný život prožili jsme, teď...

Když vidím jak tu u mě stojíš,
díky svému osudu.
Šťastný život prožili jsme,
teď odcházím, už tu nebudu.

Proč máte jen truchlit, a smutní být za mě,
když odcházím od vás spokojen.
Dost jsem tu prožil, radost i strasti,
můj čas byl ale dovršen.

Než slzou, tak srdcem mě vzpomenout můžeš,
já šťastný jsem že ty žiješ dál.
Stalo se vše co kdy jsem si přál,
oheň věčný dnes za mne vzplál.
Autor vojta s, 10.02.2015
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí