Darkness

Darkness

Anotace: ...

Darkness

Tiše se ve tmě ztrácím
Jsem v tom opět sám
Zas se sem vracím
Jaký důvod mám?

Vždyť to vím…
Přesto se ptám…
V bolesti se utápím
Nadějí skrývám…

Čekám tu,až se ukážeš…
Ze tmy vystoupíš
Svou existenci dokážeš
Mou bolest utišíš

Černý kabát se zaleskne
Neznám tě,nevím kde jsi
Jenže v duši se mi zasteskne
Mé srdce něco z tebe vzkřísí

Vydávám se do noci
Hledat tě musím začít
Máš mě ve své moci
Já nechci sám skončit…
Autor Drusilla, 02.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí