...a já vůl málem zaspal!

...a já vůl málem zaspal!

Anotace: .....

Doběhl jsem na zahradu
pro haluz rozkvetlé třešinky
abych mohl políbit
dcerčinu maminku

Vystrojen mávátkem čekám
kdo půjde kolem
Průvodem najevo dal bych
aby soudruzi už šli do kolen
Autor v.hercik, 01.05.2015
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí