Osamělá

Osamělá

Anotace: tuhle básničku jsem psala, když jsem byla smutná a měla depku...

Omlouvám se za všechny své činy, hlavně Tobě..
Možná se tvářim, že je vše oukej, ale podívej se dovnitř,
mého srdce,
vidíš ji ?
Tu malou holčičku, která pláče..
Proč ?
Kvůli bolesti, kterou si způsobila sama
Bude navždy sedět osamělá v pokoji a ronit kvůli němu slzy..
Je ztracena,
sama..
NAPOŘÁD
Autor Mary.Cocaine, 03.02.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí