Na baru..

Na baru..

Anotace: opakuju se...no a co...)

a pak sedět na barový židli

přehrávat si videokazety svýho vlastního 

uplně osiřelýho života

a počítat další minuty

do konce

 

 

rekapitulace zůstavá nedotčena

pořád chodí a ptá se 

a ptá se

chvíli jen malou chvíli vyje s vlky a myslí si,

že je všechno v pohodě

 

-

 

vrátit se do předešlé sekce

sexu

bez zbytečnejch keců

jen chlapy, co se obnažujou 

a víc nechtěj a tak je to dobře

hlavně, když nejdou hlouběji

tam, kde nemají

 

chodit se ptát

jestli už je to dost

jestli toho není moc

a počítat

 

-

 

znovu číst kapitolu

pojednávající o tý stydlivý holce

co měla za ušima

a ta holka se líbila

snad každýmu, 

protože byla uplně nevinná

 

a chodit se ptát

pořád se bát,

že ji to dlouho nevydrží

že to pokazí 

a dostane za uši

a ptát se

neustále

jestli to k něčemu je

jestlli se vyplatí bejt poctivej

a vůbec bejt hodnej

 

 

život se stal tak nudným

že ani ona sama už v tom baru dávno nesedí

a popraskaná stará páska stálé promítá

něco, co už nikdo nechce vidět

 

 

 

 

 

Autor Loveless, 16.05.2015
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: boneslash, Lioness, Jort, jitoush, adaj, Frr, MARKO, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí