Elegie východu slunce

Elegie východu slunce

Anotace: Krátká báseň

Hledě do noční bouře
jak chrlič odsouzený k věčné samotě
Hloupý prorok snaže rozhodnout se moudře
co počít si se sebou v nespravedlivém světě

Přerušen až prolitím krve na obzoru
krve Boha i anděla naděje.
To Slunce, spánku vrah, se staví do pozoru
zlostně se mi do unavených očí směje.
Autor Corvus, 02.06.2015
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: lechienandaluz, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není ideální začátek dne.

02.06.2015 05:00:25 | Lilien

nebudu psát, že smekám, když psal si líp jse jen vztekám (corax)

30.06.2015 04:59:43 | lechienandaluz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí