Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: nezapomeneme

Ručka malá hladí líčko,
mrkne očko, padá víčko,
co tu bylo náhle není
bolest velká život změní.
Poupě, které došlo květu,
ukázalo krásu světu,
z druhé strany ručkou mává
do srdéčka zasekává.
Svoji tvář a svoji sílu,
svoji lásku, svoji víru.

Co tu bylo náhle není,
neupadne v zapomnění.
Autor jaruna, 04.07.2015
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí