Rudá noc

Rudá noc

Anotace: Neštěstí mou vinou

Srdce se svírá neví co dál,
život černobílý zdá se býti teď,
pomůžete mi zbořit tu vysokou zeď?
Láská má čeká tam,
dívá se do prázdna jakoby bez vzpomínek na barvy,
bojuji s bílou , protože černá je to co mne s ním svazuje a netrhá na kusy.
Okusit rudou sladší jest,
než-li těžkou mysl nést,
smyčec strun dotýká se jemně,
zvuk ladný jako pád listí na podzim a poddajný jako jehně.
Černé šaty nosím já z peří krkavců,
vrahem rudých růží jsem,
trestem je pro mne každý den a čekám jen kdy se dozvím že toto je zlý sen.
Autor Black Angel, 15.07.2015
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí