Nápoj zapomnění

Nápoj zapomnění

Anotace: ...

Toulám se ulicí,
za rohem se míhá stín
kdysi perfektní baletky
jak tančí.

Ztrácí se ve tmě
a upíjí nápoj zapomnění
v iluzi lásky předstírá,
že je někdo jiný.

Zapomíná a nevidí svět,
v představách maluje duhu
zatímco srdce jí chladne
a krása uvadá.

Tančila kdysi v dešti,
aby ho prozářila svým světlem
Pak její oči zhasly
a nápoj vzal jí lesk.

"Vstávej, ještě není pozdě,"
slyší šeptat vlídný hlas
"tvá krása se vrátí
zahodíš-li nápoj zkázy"

Poslechne ho?
Kdo ví..
Autor mňousek, 20.08.2015
Přečteno 624x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí