ÚVAHY MYSLI

ÚVAHY MYSLI

Anotace: Jen takové zamyšlení ve verších....

Myšlenka mrazí,
myšlenka hřeje,
stále se ptám,
co se tu děje?

Sama zde stojím,
sama zde jsem,
mohu si nalhávat,
zda je to sen?

Oblaka jeví se černá,
oblaka bílá se zdají,
ptáme se vůbec,
jak duše se mají?

Bolest je tichá,
bolest je krásná,
znám slova lichá,
bývají prázdná.

Láska je výhra,
láska je radost,
již možná zítra,
zemře má mladost.
Autor Michelle Miceliny, 31.08.2015
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: MA t HA, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí