Čekám

Čekám

Anotace: Je mi blbě...

Jako když smrtka hřaduje nad tvou postelí
mouchy se slétají s vidinou ukousnout si víc
tma se plíží do pokoje, však nikdo ji nevidí
olezlá dáma sedí vstoje a zbytky kůže závidí

 

Záda ti podpírá lebka slona, už se rozpadá
pod křídly visí chabě šlachy, žádná paráda
zuby ti hlodají maličtí červi, prý jen tak
drápem ti tahají z těla nervy - dobrý hák

 

V břichu ti rejdí slizcí mloci - kroutí očima

pálí tě všechno, nejvíc pocit, že to začíná
plíží se trubicí nahoru vlci v kleci chycení
vyschlé larvy na kůži už mají jarní pábení

 

Prsty trnou v pohybu jako starý paroží
mravenci v mém nitru, co se přemnoží
kočka v mé duši, co už se týden rozkládá
a v očích furt naděje jako zamlada

 

Jako když smrtka hřaduje nad tvou postelí
mouchy se slétají s vidinou ukousnout si víc
dáma už vstala, trhá ti vlasy na paruku
a ty zíráš do prázdna bez jedinýho zvuku

Autor Sh' Abůn, 11.09.2015
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, enigman, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co si něco zabrnkat...

14.09.2015 10:42:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí