LOGIKA VĚCI

LOGIKA VĚCI

Anotace: Nic se nemá přehánět, někdy ani s láskou, alespoň ne v tomto světě.

Tik tak, tik tak, tik tak,
přichází, a je jich čím dál více,
tik tak, tik tak, tik tak,
každý dobrý skutek má prý být po zásluze potrestán,
ale to není z Bible, to si vymysleli lidi.

Tik tak, tik tak, tik tak,
přichází stále, v hojnosti, Merkelová činí hlouposti, extrémní,
pod pláštíkem lásky a dobra, ta věc se zvrhne, to není věc dobrá.

Tik tak, tik tak, tik tak,
co má se stát, se stane, již slyšeli jste to někdy, že?,
milá slečno, ženo, pane.

V Německu už to začíná zase Vřít, už potřetí,
někteří je však stále vítají, pláčou dojetím.
Vřít, jako tehdy po Sarajevu,
to bylo tenkrát poprvé,
vřít, jako tehdy za Hitlera,
to bylo tenkrát podruhé,
však někteří je dnes stále vítají, někteří už nevítají, někteří se zlobí,
jako teď v Německu,
vřít, to bude potřetí.
Kriste eleison.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 06.10.2015
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Johnny 96, Danaé
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím z Mnichova.

07.10.2015 18:56:23 | Danaé

Z Mnichova:-), tak se drž:-)

11.10.2015 13:24:46 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí