Usínání a umírání

Usínání a umírání

Anotace: nebytím sevřen pro lásku pláču

když dech se zatají
a světlo se ztrácí
je čas

jít spát či zemřít
vše je jedno
nejsem

ten, kdo sní 
nebo zdá se
je a není
paradox bytí

bezmoc strachu
síla naděje
věčnost lásky

proč pláču?

jsou to tvé slzy
které kanou
z mých očí

odpusť mi prosím

Autor VIZ, 19.10.2015
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí