Proč jsi mi zakázala milovat?

Proč jsi mi zakázala milovat?

Anotace: Když chcem něco dělat tak to nejde. A když už to jde, tak zas nemůžem z jiného důvodu.

Ach....matko, matičko.
Kdypak vyjde sluníčko?

Chci si na zeď pastelkami malovat.

Až si napíšeš domácí úkoly.
Ráno až půjdeš do školy.

Ach....matko, matičko.
Kdypak vyjde sluníčko?

Chci si venku na kole radovat.

Až si napíšeš domácí úkoly.
Ráno až půjdeš do školy.

Ach....matko, matičko.
Kdypak vyjde sluníčko?

Chci si u nás doma s Aničkou hrát.

Až si napíšeš domácí úkoly.
Ráno až půjdeš do školy.

Ach....matko, matičko.
Kdypak zkončí ta dlouhá noc?
Již jsem velký hoch.

Do školy již chodit nemusím.
Malovat, milovat a radovat se neumím.
Po ulicích chodím jako černý stín.

Ráno do práce musím vztávat.
A daně pravidelně odevzdávat.

To ti synáčku nepovím.
To už je ten lidckej splín.
Autor Perla, 24.10.2015
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí