pár kroků zpět

pár kroků zpět

Anotace: Když už se nedá jít dopředu

 

 

 

 

 

návodem bylo mi svědomí
plakalo 
sténalo 
ven se dralo 
páčilo vzpomínku 
smutek v ní
na večer v podkroví
 
tehdy se to stalo
 
v kaluži stopy 
zasychá tvá zrada 
i slunci brání čerstvý prach 
usedá do očí do tabulek 
svědkem jen ozvěna 
 
v hodinách
 
pro pravdu žila 
zabila jí lež 
a jemné ostří pochopení
zahlédly oči 
co být skryto mělo
a skončil projekt 
 
pochopení 
 
nevím, tak klečím
a prsty v hlíně ryjí
a mělním slzou zbytek chvil
byl důvod proč být po tvém kroku 
bez tebe není
 
abych žil 
 
 
 
Autor čiči, 26.10.2015
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dramatická. :O) ST

27.10.2015 07:46:16 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí