Bez tance

Bez tance

Anotace: Vzpomínka na dávný ples, který bych moc rád ještě zopakoval...

Slunce svítí na její den,
já ani nemohu pracovat.
Přál bych si opravdu jen,
na ples vzít ji tancovat.

Ukázat ji celému světu,
ať mi všichni závidí.
Nezmohli by se na jedinou větu,
jako každý, když ji uvidí.

Říci: „To je má láska,
to je život můj.“
Již žádná nová sázka…
Kdykoliv řekni, budu tvůj.

Tak vezmi si své šaty,
jsou barevné jak tvá duše.
Ať ruce naše jsou zas spjaty,
ať nepoužívám jen černé tuše.

Již pro nic teď nežiji,
jen pro tvoji krásu…
A než konec odbiji,
v naději hledám spásu…

Jak jsem naivní…
Autor Tomikk, 27.10.2015
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Tesk, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale moc krásně. :O) Tahle naivita lidem sluší, ta nemá nic co dělat s hloupostí. Super. :O) ST

27.10.2015 07:35:44 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí