Nevíme dne ani hodiny...

Nevíme dne ani hodiny...

Anotace: Na památku někoho, kdo zemřel příliš brzy. Člověk pak musí přemýšlet o životě a o tom, jak krátký může ve skutečnosti být. Nevíme dne ani hodiny...

Každý den,
se někdo loučí se životem.
Kéž by to byl jen zlý sen,
bohužel nezbývá, než se smířit s osudem.

Smrt,
je jenom slovo,
pokud se nás bezprostředně netýká.

Smrt,
pro nikoho!
Tam skrytá je pointa.

Pokud člověk
stářím chřadne,
lze přijmout
tuhle skutečnost.

Však když člověk
mládím plane,
je nevyřčenou otázkou,
zda vůbec existuje spravedlnost...
Autor Taloued, 27.10.2015
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: kudlankaW, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí