Jsem smutný

Jsem smutný

Jsem smutný, jako zoufalý uprchlík co se vydal na špatnou cestu,
jsem smutný, jako Němec u svých "hranic"před valícím se davem,
jsem smutný jako, když ti zemře blízký, jako, když slyšíš padat bomby,
jako, když vidíš kopat hroby,
a je to stále dokola,
snad vyhne se to Nejhorší,
atomová pohroma.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 31.10.2015
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, i tak je to silně pozitivní.

16.11.2015 17:09:01 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí