Smrt obchází kolem

Smrt obchází kolem

Anotace: ...

Už přestal jsem plakat, jen krev mi z očí teče.
Potichu v koutě usvíce, vidím jak se čas vleče.
Jen smrt obchází kolem, kosa ostrá jako břit,
kéž bych jenom mohl kmotru podplatit...

Neúplataná je kmotra, nejde ubránit se smrti,
tělo nechá ležet, jen duši kosou drtí.
Stokrát po mně sáhla, však nechytla mě dřív,
to až teď nadešel čas, abych konečně chcíp.
Autor Křemen, 02.11.2015
Přečteno 330x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí