prašnou cestou

prašnou cestou

Anotace: Hlavně pryč

 
 
 
 
z těkavých látek 
šiješ šat 
co škrtí
v pohybu mi brání
a obepíná tlukot srdeční
 
popojdu..
dále od těch sil
od jejich pout a sevření
 
a i když v zádech cítím
ten pohled spalující
ostří nožů
 
dohořelou svící
 
neobrátím
ani list či pohled 
jedním směrem
 
odcházím
 
.....
 
na pařezu
ve stínu staré suché břízy
počítám kroky doteď 
a tichou neslyšenou zpověď..
po větru pošlu příštím
 
z lepších chvil
 
 
 
Autor čiči, 03.11.2015
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, enigman, Frr, jitoush, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí