zbytečnost

zbytečnost

Anotace: vše je zbytečné

Zbytečný jsi živote
zbytečná jsi lásko

zbytečně lovit slova
pro ta srdce z olova

duše uzamknuta
strach svírá klíč


zbytečně prosit o milost
zbytečné modlitby na kříži
čistá to marnivost.

Zbytečně psané řádky
zbytečné úsilí mé touhy
vrátit se zpátky

zbytečné myšlenky na tebe noční
složit se do pozice boční

těšit se na samotu v cizí náruči
jak ctěný osud poroučí

Osude, cvičíš se mnou
má ústa křivíš
život, nechutná mi
Autor crimson, 09.11.2015
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: MA t HA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí