kde?

kde?

Anotace: nicota mstí se

Tajemná nicota chce dnes rozhodnout zdá se,

kdeže je v hlavě mé, konec vší kráse.

Podzimní listí barví svět do živa,

Nejsem si jistý, zda-li to můj mozek rozdýchá.

 

Postupy mých myšlenek snad dobře nechápu.

Chtěl bych si pořídit manuál na hlavu.

Čím více chci přemýšlet, tím víc se osudu vzdávám.

Čím více s rozumem zápasím, tím víc vše podělávám.

 

Láska je pouhá hra a ani nevím s čím hraju.

Mé srdce je zamrzlé a nikdy neroztaju.

Peníze jsem neměl a nechci mít asi.

Zbožňuji beznaděj a když padají mi vlasy.

 

Architekt řekl by, že jsem posrané dílo.

Projektant by na mě stvořil projektů sto kilo.

Politik by se zasmál a stáhl se do ústraní.

A já moc dobře vím, že nikdo mě nezachrání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Desktop_men, 14.11.2015
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí