Panna

Panna

Anotace: ...

V hlubinách moře,
panna po dně kráčí,
kráčí až k té hoře,
a smutně se mračí.
Zas přijeli oni,
jako každý den,
po moři se honí,
ach vodo voděnko,
vzali mi můj sen,
má drahá maměnko.
Zas přijeli oni,
sebrali mi dítě,
rozprostřeli sítě,
dítě v rybu proměněný.
Zůstala jsem sama,
nemám proč tu žít,
a tak v hloubkách oceánů,
hledám věčný klid.
Autor Pavel Vlček, 14.11.2015
Přečteno 289x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

óó.... jak skvostně napsané...

04.02.2016 14:09:09 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí