Cervena miska

Cervena miska

Anotace: ...

V minulem zivote jsem musela byt tuze zla,

jinak si to nedokazu ani predstavit.

Neco tak spatneho, co jsem musela provest, se snad slovy neda ani vyjadrit...

Proto jsem ted tak trestana v tomto zivote,

vraci se vse i s uroky...

Mit vse, co si clovek muze jen prat a citit, jak to proteka mezi prsty...

S vedomim, ze jsi to nejlepsi v mem zivote...

S vedomim, ze Te nikdy nemuzu mit...

Ani tisicem dobrych skutku neodcinim minulost a nezmenim budoucnost...

Jsem v pasti lasky nevyrcene, nechtene a neopetovane...

Zbyla mi jen cervena miska...
Autor Zrzi, 17.11.2015
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí