karma smutku

karma smutku

Anotace: plíživá otrava

ochladilo se v našem vztahu
mráz hloupostí které jsem udělal
zabalil tě do svetrů 

ty nemocná a slábnoucí
v kašli nepopadneš dech
slzy zalévají tvé oči 

já čekám na plamen
lásky, která dává teplo života
a teplý dotek hebké něhy

místo něj však vniká 
k mému loži Záhořovu 
nehořící neviditelný smutek samoty

otravuje mne postupně
a co dva spojuje 
vzdaluje mne přes hranici
odkud již není návratu

 

odpusť mi prosím

Autor VIZ, 01.12.2015
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí