Smrt může mít více podob

Smrt může mít více podob

Anotace: včera bych pro tebe zabíjel, dneska nejradši všechno zapomněl a zítra si už nevzpomenu

Proč kradeš moji bezpečnost
Mohla by sis najít vlastni
Hlavni centrum myšlenek se nebude bránit Když na ně budeš mířit hlavni
Pušky
Zraní cokoli na co vystřelíš
Do mě se trefovat nemusíš
Už dávno si mi vzala všechno
Ale neustále se vracíš pro zbytky
Kytky na hrob položíš
A za necháš mě
Umírajícího na posteli
Tam co zemřelo
Mnoho hříšníků
A málo básníků
Se to pokusí sepsat
Jen najít na vhodná slova
Já se o to pokoušet nebudu
Já sám to cele napíšu
Až nebude co psát
Odejdu
Nemusíš se bát
Najde se zase někdo jiný
Jenž bude snášet tvé změny
Tvé Postoje
Komu svoje praktiky ukážeš
A vnitřnosti obrátíš
Naruby
Ale já se z pasti odpoutám
Zůstanou mi jen jizvy na zápěstí
Křeč pod kůži mě ničí
A žádná droga ji neutlumí
Pásku přes oči
Odcházím
Dopíjím svůj čaj
Dojídám tvé vlasy
Prší
Přežiju už všechno
Asi
Možná
Se ti podaří otevřít okno
Vypustit kouř ven
Vyhoď moje cigarety
Cesty si víc nepropletem
Čti to zlehka
Nebo to nečti vůbec
Neposlouchej vlastní slova
Nedávej se všem


Slunce už svítí
Slunce zapadá
Noc je krásnější
Než půlnoční oslava

Než královská zahrada
Než poslední poprava
Než všechno na čem záleží
Než se hvězdy ztratí
Už bylo dost hraní
Už bylo všeho dost
Už bylo všechno
Už nic nebude
Už jenom rakev
Hrob
A hlína
Autor Henry Dean, 10.12.2015
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí