Trpký pád víly lásky

Trpký pád víly lásky

Anotace: Dobrý den, hlásím návrat do hlubin temných myšlenek , protože i smutek k životu patří.

Třpytí se něžná zrcadlení,
oči v slzách zapomnění .
Oděn v rouchu umrlce,
v pomyšlení mysl opilce.
Zvony na kostele trpce bijí,
zvoní nahlas až umírají.

Pokleslé ženy mrzké lůzy,
cesta ve jménu hrůzy.
Duše teskné srdce nemaje,
těžko mohla přežít naděje.

Postavy v hábitu v řadě stojí,
tiché chvíle hromů se bojí.
Těla padající do hlubin,
tam živ mrtvý cherubín.
Zvony kostelní tiše mlčí,
do ticha vití vlčí.

Básník zrazen temnou láskou,
hábit bílý s černou vráskou.
Slzy kanou do hlubin černých lůz,
štěstí padá do náručí snových můz.

Tichý nikdo v temnotě umírá.
Tichý někdo ze z hora se usmívá.
V posměchu tiše sám,
v pohledu lásky srdečně umírám
Autor Carlos, 02.01.2016
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: FroniXY
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smutné ...

02.01.2016 01:21:45 | FroniXY

Děkuji za koment vážím si toho :)

02.01.2016 01:22:22 | Carlos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí