krok do věčnosti

krok do věčnosti

Anotace: vím, že před osudem svým je jen malá šance úniku, ale je....

Dnes jsem stál vysoko a díval se dolů

Kde létají ptáci a chtěl mít křídla

Cítil jsem, že mohu létat

A cítil jsem že musím padat

Už nezbylo sil na poslední krok

Přijde den, kdy poletím jako on

Černý pták bez křídel jako mrak

Vstříc temnotě svitu věčné naději

Kde není dnes a včera kde se mohu schovat

Sám před sebou a osudem, který mě dohnal

Autor jurij, 11.01.2016
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí