Už to nejsem já

Už to nejsem já

Anotace: Ztratil jsem se sám v sobě, moc ze mě už nezbývá...

Dívám se z okna
venku sněží
cítím, jak umírám
beru si boty
a utíkám
běžím
napříč slunci
napříč nebi a věčnosti
oči mě pálí
a já brečím

dobíhám
jsem první
a ani Bůh mý tempo nestíhá
je to sráč
vždycky jsem byl ten lepší
... ten lepší z nás

a jako ďábel
stále unikám
pryč
od víru myšlenek
a pohledu lidí
který mě míjí
jsou všude okolo mě
vidím je...
ale nevím, kam se dřív podívat

a má píseň končí
slyším ji
jak se ztrácí
jak pomalu doznívá
mávám ji
na rozloučenou
dávám svý poslední sbohem
tuhle chvíli si vážně užívám

a stojím sám
jak padlý anděl
bez křídel
nad věčnou propastí
plnou temnoty, bolesti
která se pode mnou
otvírá

a radši usínám
snažím se na to nemyslet
má hlava je těžká
zapomínám
i když to nejde

zavírám oči
a nevnímám
už to nejsem já
ztracen ve stínu
vlastní duše
už nechci dál
můj hlas utichá
a já sedím na dně...
na dně ulpívám

už to nejsem já...
Autor Gymplak, 18.01.2016
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí