Nejkrásnější světýlko

Nejkrásnější světýlko

Anotace: Nejbolestivější a nejnešťastnější prožitek pro ženu ...

Nejkrásnější světýlko

 

Krásná hvězdička,

to nejhezčí světýlko, jaké jsem kdy v životě viděla.

Žádný vánoční stromeček ani ohňostroje jiskřička

nevypadala jako andílka tvářička.

Mám z ní obrovskou radost,

nemohu se na ni vynadívat.

Nemám jejího tepla nikdy dost.

Někdy s ní zkouším i povídat,

zatím mi ale neodpověděla.

Nedokázala bych jí to však zazlívat,

nutí mne stále se na ni usmívat.

Je to zvláštní hvězdička, nesvítí jen v noci, ale i ve dne,

a I když zavřu víčka, stále ji mám na dohled.

 

Občas zaletí i blíže k nám..

Vlastně..vlastně jen ke mě.

Nikomu o ní už neříkám,

zase by na mě pohlíželi temně.

Můžu se pak radostí zbláznit,

když mám tu krásu na dosah.

Přistihla jsem se, že jí občas zpívám

a hádám, jak by její hlas mohl znít.

 

A nedivím se, že andílek, kterého jen já mohu vídat,

nemůže mi na nic odpovídat.

Měsíční děťátko přece ještě neumí mluvit.

 

 

Jé, už je zase u mě, můj maličký brouček..

Nenaučil se ještě ani jeden krůček,

přesto stále všude chodí se mnou....

 

Autor Markvart, 18.01.2016
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí