Než se rozhodneš

Než se rozhodneš

Anotace: Citace z "Romance pro křídlovku" je zde záměrná.

Mám pocit že zemřu
Nemám ani kapičku naděje že tohle přežiju
Kde je ta naše bláznivá láska
Kde to je
Kde jsi ty
Čí oči se na mě dnes dívaly
A kdo mě objimal
A kam mám jít
Zemřu
Stoprocentně se udusím vlastním zaviněním
Stoprocentně se utopím protože je mi to tak líto
Kolik asi spolykám slz než se rozhodneš
Kolik vteřin budu muset protrpět
Jak si můžeš myslet že Tě někdo může nahradit
Kolik takových otázek mi zůstane nezodpovězených
Proč nemůžu zavřít oči a spát
Kam jsi mi utekla
Kde tě mám najít a posazet tvé tělo vesmíry
Milovat
Čekat a milovat
Je mi to tak k uzoufani líto..
Autor Leonkaaa, 20.01.2016
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí