Lovec

Lovec

Anotace: ...

Lovec

Křídla svá černá rozevři
Ze stínů noci se dívám
Okna do duše otevři
Poznej že nablízku ti bývám

Vítr si hraje s tvými vlasy
Na nebi září tvé slzy
V tichu slýchávám hlasy
Šeptají že poznám tě brzy

Čistá krása v nitru ukrytá
Tvá bílá tvář co sníh připomíná
Nevinnost v ní vyrytá
Na to se nezapomíná

Ukrad bych slunce
Smět vidět tě častěji
Vzpírám se rozbřesku trpce
Nohy odejít nechtějí

Jsem jen lovec hříšných duší
Ty moc nade mnou ale máš
Anděl co snad o mé přítomnosti tuší
Pověz mi co v srdci ukrýváš…?
Autor Drusilla, 07.02.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí