Zoufalství

Zoufalství

Anotace: Zoufalství je utržený květ zoufalství je převrácený svět žít ve správných sekundách zoufalství má...

Zoufalství je utržený květ
zoufalství je převrácený svět
žít ve správných sekundách
zoufalství má černý háv

Zoufalství se v černou mění
rozpadá se po krůpějích
andělé je odnáší
když už síly nestačí

Zoufalství potkalo lásku na cestě
zabilo ženicha při pouti k nevěstě
Nevěsta Boha o život prosí
o život děťátka, co v sobě nosí...
Autor Adele B., 27.01.2016
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí