Nevěsta

Nevěsta

Anotace: Příběh

Bledá moje nevěsto milá,
již se shledám s Tebou.
Závojem sis ňadra skryla,
cudně,na mne se usmíváš.
Snad již brzy budeš mou,
den ? dva ? Možná dříve.

Zhasnu světla a přikryji nás tmou,
bledá moje nevěsto milá.
Pomalu se oči zavírají,
už brzy budeme spolu.
Kde?
Přeci u svatebního stolu.

Bledá moje nevěsto milá,
vzdávám se a jdu za Tebou,
zavírám oči a jdu za Tebou.
Zhasínám plamínek.
Neboj,bolest mne neděsí.

Bledá moje nevěsto,
mám Tě rád.
Již vidím světlo v dáli
a Tebe mi nebudou brát.

Bledá moje nevěsto.
TŘI!DVA!JEDNA!!!
Jdu za Tebou!
Autor Saša Albrecht, 27.01.2016
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: boruvka175, Kett, Jort, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí