Očišťující

Očišťující

Anotace: ...

Noc bývá zlomená
propad sem se po kolena
nebo až po uši ?
Já netuším
S příchodem jasu
prázdný byt
snad měl bych nahlásit
absenci hlasu
přemíru ticha
když hůř se dýchá?
A není to špatným ovzduším

Pokryl se meč kata rzí
nepopírám vinu
důvodem být pro příčinu
duše třikrát sešitá
odvolání? Se zamítá
další rána s katarzí
a na rtech příchuť blínu

Bez nároku na podmínku
Bez nároku na vzpomínku

Pro ty co neslyší
je tady zátiší
rámeček - ikona
se svatým grálem
skončila bitva - spadla opona
zůstáváš dál generálem
Autor Madanik, 30.01.2016
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: mirecek, enigman, Dreamy, Jort, Frr, jitoush, Lioness, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí