Zpověď

Zpověď

Anotace: Trocha nostalgie.

Trápí mě to dýl,
než vůbec tušíš.
Umíš si to aspoň
představit? Slyšíš?
Jsem tu, i bez Tebe,
ale mrzí mě to,
jsem bez sebe.

Klepou se mi ruce,
jak při písemce,
/z matiky/.
Mám trému?
jako před hledištěm
plným diváků...
Možná i tehdy jsem měla
tu hroznou rýmu-jako teď.
Ale teď? je mezi námi zeď.

Až budeš slavný-
dáš mi podpis?
Ale co to povídám?
Vždyť já už ten tvůj
dávno mám-v srdci.
/a zůstane tam navždycky/

2010
Autor boruvka175, 08.02.2016
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Denael, enigman, Janna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HLuboké..

14.11.2023 16:16:00 | Zjevnilka

matika to nic není ale co teprve chemie...

09.02.2016 18:58:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí