Nechtěné probuzení

Nechtěné probuzení

Anotace: ...

A přišlo ráno, já z postele vstal,
stále jsem byl živ a toho jsem s bál.
Kolem jen tma, nic víc tu není,
a já si říkám ,,Proč přišlo probuzení?"
Proč skončilo snění? Proč jsem stále živ?
nechtěl jsem ráno, to bych si do xichtu pliv.

Prvních pár vteřin, doufal jsem v nic,
nešlo to ale, kolem je víc.
Dalších pár vteřin, chtěl jsem vrahem být,
zabít své myšlenky, klid od nich mít.

Po první hodině plakat jsem chtěl,
co jsou to slzy, jsem ale zapomněl.
Však náhle skončilo žití, už jsem štěstí cítil,
polil jsem se benzínem a s úsměvem vznítil.
Autor Křemen, 09.02.2016
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí