Můj svět a Ty

Můj svět a Ty

Anotace: Psáno kdysi dávno o jednom mladém muži :-) To jsem ještě netušila, že se z něj skutečně jednou stane můj manžel :-D Tehdy to však vypadalo naprosto beznadějně...

Zas na Tebe myslím
Jsem sama proti sobě?
Co když si zase škodím...
Já to vím, že neprorazím hlavou zeď
A stejně proti ní poběžím...

 

Tajně tu píšu verše
Snad jen Bůh to ví
Chci křičet, ale píšu tiše
Než emoce se vytratí
A paneláky se mění na chatrné chýše...

 

Ve svým světě ztrácím se myšlenkám
Tam ani Ty nesmíš útočit
Vtékáš tam v uzoučkých praménkách
Co když jsi přišel můj svět zničit?
Stejně si to skoro už vyčítám...

Autor Prskolet, 10.02.2016
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, MARKO, enigman, Frr, lipo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spousta věcí vypadá beznadějně...

11.02.2016 23:50:03 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí