Vzpominam

Vzpominam

Anotace: -

Boli, kdyz jsi tak blizko a nejsi,
boli, kdyz to vis a nejsem.

Citim, jak Ti mizim z mysli,
citim, jak to myslis.

Jsem obklopena, presto zcela sama,
jsem obklopena, tema vsema samotama.

Pred ocima bezi film,
byvala jsem hvezdou stribrneho platna,
pred ocima bezi film,
byvala jsem stastne krasna.

Stinem zarivych zitrku,
stinem sladkych ran,

nyni uz jen...vzpominam.
Autor Zrzi, 10.02.2016
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí