Vše, že jednou zas bude dobré?

Vše, že jednou zas bude dobré?

Anotace: ...

Cítím či necítím?
Co na tom záleží...
Stejně, jak říkáš,
musí jít člověk pořád dál.

-jenže kam?

Vše, že jednou zas bude dobré?
Iluze krásná, a jak bolí,
když umírá a rány ti solí.
Smrt, přítelkyně a náruč dokořán.

-jenže jak k ní?

Náruč hlubokou,
Výraz plný pochopení.
má...

-jenže je to klam...

Do pláště,
černějšího jak noc.
Nebudu potřebovat,
aby šel mi někdo na pomoc.
Zabalím se do něj,
jako do deky.
Ztratím se tam kam živí nesmí.
Stačí jen přijmout,
bolest za obyčej.
A ona si přijde.
A ona si vyhledá.
Ty kteří už o ničem nesní.

 

Autor Smile-and-Fire, 12.02.2016
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrzi, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raději snít a sny si plit,
stále je pro co žít.
Pěkná a ráda dávám..ST..

09.04.2020 23:24:12 | Jaruška

sny si plnit .-)

09.04.2020 23:24:39 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí