Beznaděj

Beznaděj

Anotace: I když se vše zdá někdy ztraceno a přijde touha vše vzdát, jedině upřímná láska je dostatečně silnou motivací bojovat dál.

Na kraji útesu bezmocně stojím,
zvažuji, zda má život cenu.
Rozhodnutá, ale pořád se bojím,
tu beznaděj asi nezaženu.
Rozbouřená hladina náruč svou otvírá,
poslechnu volání nebo zůstanu stát?
Ta bolest mě pomalu užírá,
ale nehnu se, vím, že máš mě rád.
Vítr mi vlasy cuchá, slzy tečou po tváři.
Stojím tu sama proti sobě,
ve svitu měsíce čepel nože zazáří,
neudělám to, už jen kvůli tobě.
Jsi moje kotva, má jediná jistota.
Držíš mě, když sama nezvládám stát.
Bez tebe zbývá tu už jen temnota
a nikdo už nezastaví můj pád.
Vnímám tvou blízkost, tvé pevné objetí,
slunce se prodírá přes temné mraky.
Starosti na křídlech motýlů odletí,
děkuji, že mě miluješ, já tebe taky.
Autor AnxiousFox, 19.03.2016
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je třeba mít záložní plán, když nevyjde láska ;) ST

20.03.2016 00:40:56 | boneslash

Ale co když záložní plán není a jediné co zbývá je jenom láska?

20.03.2016 14:36:41 | AnxiousFox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí